ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτέλεσμα εκλογών 2019 - Ηλιόπουλος: Για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα στο δημοτικό συμβούλιο

Αποτέλεσμα εκλογών 2019 - Ηλιόπουλος: Για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα στο δημοτικό συμβούλιο
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που σήμερα για άλλη μια φορά επέλεξαν να στηρίξουν την "Ανοιχτή Πόλη". Η επιλογή τους αυτή, μας γεμίζει ευθύνη. Την ίδια στιγμή θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της "Ανοιχτής Πόλης" που από το 2015 με αυταπάρνηση δίνουν μικρές και καθημερινές μάχες, μικρές και μεγάλες μάχες σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Κι αυτή τη δουλειά θα συνεχίσουμε να την κάνουμε». Τα παραπάνω δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη δημάρχου στον δήμο Αθηναίων.

Ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε: «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη μέρα θα μπορέσουμε παρά τις διαφωνίες μας που υπάρχουν και έχουν καταγραφεί, να δουλέψουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ο καθένας με τη δικιά του οπτική να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα της Αθήνας. Ούτως ή άλλως, τώρα, θα ξεκινήσει η πραγματική κρίση για όλους μας».

«Θα έπρεπε όμως να σταθώ και νομίζω όλοι πρέπει να σταθούμε στο πραγματικά αρνητικό της σημερινής ημέρας. Κι αυτό είναι η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει έμπνευση, αυτό σημαίνει ότι η Αθήνα έχει χάσει τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων της. Και για εμάς το πιο κρίσιμο, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη, ότι η πόλη μπορεί να αλλάξει», συμπλήρωσε.



Καταλήγοντας ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε: «Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που θα δώσουμε μέσα από τις μικρές και μεγάλες μάχες στις γειτονιές της πόλης θα κερδίσουμε ξανά την πίστη ότι αυτή η πόλη μπορεί να αλλάξει, ότι αυτή η πόλη μπορεί να γίνει μία πόλη που προσφέρει περισσότερα στους ανθρώπους της και εκεί είναι που θα κριθούμε όλοι μας. Με αυτή την έννοια, για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ