ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα

Γεννηματά: Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Τη Νέα Σμύρνη επισκέφθηκε την Παρασκευή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε με το δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και μαζί επισκέφτηκαν την πλατεία της περιοχής.

Εκεί, η κ. Γεννηματά συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες για τα καθημερινά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα της αγοράς.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε δηλώσεις της τόνισε ότι «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Δεξιάς, Ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων. Να βάλουμε ένα τέλος στις περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο».

Επίσης συνεχάρη τον κ. Τζουλάκη για την επανεκλογή του καθώς, όπως είπε, «εκφράζει ακριβώς το ύφος και το ήθος της αυτοδιοίκησης που εμείς στηρίζουμε και πρεσβεύουμε. Αυτοδιοίκηση που έχει μπροστά της πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον "Κλεισθένη" που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι οι δήμοι ήταν δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια και σε κάθε ελληνική επιχείρηση στα χρόνια της κρίσης και πρέπει να συνεχίσουν να είναι αποτελεσματικοί. «Το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές», τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Τζουλάκης δήλωσε ότι με τη κ. Γεννηματά συζήτησε τα προβλήματα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα. Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι την επόμενη μέρα θα είναι έτοιμη για να δρομολογήσει τη λύση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ