ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Κάναμε έργο και θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το συνεχίσουμε

Γιώργος Τσίπρας: Κάναμε έργο και θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το συνεχίσουμε

«Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές μπορεί να ανατραπεί, καθώς ο κόσμος ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια» λέει μιλώντας στο CNN Greece ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ για τη Δυτική Αττική, Γιώργος Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το μήνυμα των εκλογών και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές στην πολιτική του» τόνισε ο κύριος Τσίπρας. Πρόσθεσε επίσης ότι «ρόλο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξαν και παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική της κυβέρνησης, όπως για παράδειγμα η κατάσταση στο χώρο των μίντια. Τα περισσότερα από αυτά να είναι εναντίον της κυβέρνησης με ένα συσχετισμό που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ μέχρι τώρα» κατέληξε.

Πολλές ενέργειες της κυβέρνησης όπως είπε «δεν προβλήθηκαν και πολλά θετικά μετατράπηκαν από τα μίντια σε αρνητικά»

Αναφορικά με τη Δυτική Αττική στην οποία θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ο κύριος Τσίπρας είπε ότι πρόκειται για μια περιοχή η οποία είναι εγκαταλειμμένη, δομημένη με πολύ άναρχο τρόπο από χωροταξικής άποψης με υψηλή ανεργία και περιβαλλοντική υποβάθμιση. «Έτσι έχουν μαζευτεί πάρα πολλά προβλήματα στην περιοχή τα οποία χρειάζονται ίσως και ένα υπουργείο που θα ασχοληθεί με αυτή και ένα προγραμματισμό και σχέδιο σε βάθος πενταετίας ίσως και δεκαετίας για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν»

Είπε επίσης ότι μπορεί να υπάρξει αναβάθμιση της περιοχής με παράλληλη βιομηχανική δραστηριότητα αρκεί να μπουν κανόνες τους οποίους και η ίδια βιομηχανία θέλει γιατί έχει ζητήματα τόσο με την δραστηριότητα της στην περιοχή όσο και με την ασφάλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ