ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Η Μαριέττα Γιαννάκου στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Εκλογές 2019: Η Μαριέττα Γιαννάκου στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η Μαριέττα Γιαννάκου θα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, «ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να τιμήσει μια γυναίκα πολιτικό, η οποία αντιμετώπισε με σθένος και δύναμη όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πολιτική της δράση αλλά και στην προσωπική ζωή της. Έδωσε αξιέπαινη μάχη με τα προβλήματα υγείας και σκληρό αγώνα ως υπουργός για να προωθήσει αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, χωρίς να κάνει πίσω ούτε στις αντιδράσεις όσων αντιτάσσονταν στις αλλαγές, όπως για το πανεπιστημιακό άσυλο».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο πρώην ανώτατος δικαστικός και υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος που επελέγη για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ενώ στην τελευταία τιμητική θέση θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η Πειραιώς θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου στη 13:00 μ.μ στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Την παρουσίαση του Προγράμματος «για Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα» θα κάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να δεσμευτεί για μείωση φόρων και εισφορών, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ασφάλεια των πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ