ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παπαθανάσης – υποψήφιος της ΝΔ: Δεν μπήκα στην πολιτική για την καρέκλα

Θανάσης Παπαθανάσης – υποψήφιος της ΝΔ: Δεν μπήκα στην πολιτική για την καρέκλα

«Είμαι ένας από εσάς». Με αυτό το σύνθημα ο Θανάσης Παπαθανάσης υποψήφιος της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία ζητά την ψήφο των συμπολιτών του που τον γνωρίζουν πολύ καλά αφού επί 21 χρόνια υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από όλα τα πόστα και από την θέση του Δημάρχου Ναυπάκτου.

Σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, ο κ. Παπαθανάσης είναι καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες του και σε όλες τις δημόσιες δηλώσεις του δεν χάνει την ευκαιρία να αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου του.

«Η επικοινωνία με τους πολίτες θα είναι συνεχής και σε καθημερινή βάση. Είμαι εδώ για να ακούσω τα προβλήματα όλων και μαζί να δώσουμε λύση σε όλα. Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας έχει τις δυνατότητες να πάει μπροστά αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά. Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε όλοι μαζί για να έχει η Αιτωλοακαρνανία την θέση που της αξίζει. Ο εμπορικός κόσμος τα τελευταία χρόνια βιώνει τον δικό του Γολγοθά λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και των λάθος χειρισμών της μέχρι τώρα κυβέρνησης. Θα είμαστε στο πλευρό όλων για να καταφέρουν να ορθοποδήσουν και η ανάπτυξη να έρθει ξανά στον τόπο μας», λέει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, περιγράφει όλη τη διαδρομή του, αλλά και τον δικό του προσωπικό Γολγοθά, αφού πριν από χρόνια έχασε την πρώτη του γυναίκα.

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Προχωράει μπροστά με το κεφάλι ψηλά.

Όπως τονίζει, όλη του η οικογένεια τον στηρίζει στον αγώνα του για την Αιτωλοακαρνανία.

Δείτε τη συνέντευξή του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ