ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου θα δοθεί ένα μήνυμα απέναντι στα ψέματα, το διχασμό και την πόλωση

Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου θα δοθεί ένα μήνυμα απέναντι στα ψέματα, το διχασμό και την πόλωση
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκηςεπισημαίνοντας πως η πολιτική απάντηση στις 7 Ιουλίου θα είναι ένα μήνυμα απέναντι στα ψέματα, το διχασμό και την πόλωση που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια», είπε μιλώντας στους κατοίκους, που τον υποδέχθηκαν θερμά.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ θα κλείσει με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας. Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας όπου συνάντησε και τον δήμαρχο του Κιλκίς. Στη συζήτηση που είχε, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως είναι ανάγκη «στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετίσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Σήμερα, Σάββατο, δημοσιεύτηκε και το νέο σποτ της ΝΔ ενόψει των εκλογών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ