ΕΚΛΟΓΕΣ

Γεννηματά: Το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες

Γεννηματά: Το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες
EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΛ

«Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών. Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες», τόνισε σήμερα το μεσημέρι σε δηλώσεις της στη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας.

Το Κίνημα Αλλαγής τόνισε η κ. Γεννηματά «μπορεί να είναι προοδευτικό αντίβαρο σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά και σε έναν ανεύθυνο λαϊκιστή ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνοντας ότι απευθύνεται σε όσους απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές για να γλιτώσουν το συντομότερο από τον κ. Τσίπρα.

«Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η υπερηφάνεια μας, είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Εμπιστευθείτε μας, ερχόμαστε δυνατά» ανέφερε η κ. Γεννηματά, που υπογράμμισε επίσης ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί «δύναμη ομαλότητας, σταθερότητας, εγγύηση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

Νωρίτερα η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου από την οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της για την προστασία των εργαζομένων. Συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίο συζήτησε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ