ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: «Δεν τίθεται ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζουν στελέχη του κόμματος

Αποτελέσματα εκλογών 2019: «Δεν τίθεται ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζουν στελέχη του κόμματος
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δεν τίθεται ζήτημα ηγεσίας στο κόμμα ή αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τον άνθρωπο που συμβολίζει τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ από ένα μειοψηφικό κόμμα. Κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητεί τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι θέμα που δεν θα μας απασχολήσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας πως «ο κ.Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 3% και συμβολίζει την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια» και υπερθεματίζοντας πως «δεν υπάρχει ούτε ρητή, ούτε σιωπηρή αμφισβήτηση και δεν πρόκειται να μας απασχολήσει κάτι τέτοιο στις επόμενες ημέρες».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι προστιθέμενη αξία και κεφάλαιο για το ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησής του», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης στο Action 24, προσθέτοντας πως «μετά τις εκλογές θα αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα αγώνα και διακυβέρνησης».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως «ζήτημα ηγεσίας δεν τίθεται για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας ηγήθηκε του κόμματος από τότε που ήμασταν στο 4% και χάρη στις πολιτικές του επιλογές φτάσαμε στη κυβέρνηση. Αυτό που ήθελαν οι αντίπαλοί μας, δεν συνέβη, δηλαδή η στρατηγική ήττα. Το αποτέλεσμα έχει χαρακτηριστικά μετα-μνημονιακής περιόδου».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις Εθνικές Εκλογές 2019 στο liveblog του CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ