ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ξανά ο Φλώρος

Στη φυλακή ξανά ο Φλώρος

Στη φυλακή επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (03/09) ο Αριστείδης Φλώρος την ώρα που συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πώς και γιατί αποφυλακίστηκε.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa – Hellas Power, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών όπου παρέμεινε για περίπου μιάμιση ώρα προκειμένου να παραλάβει το φυλακιστήριο του που εκδόθηκε μετά βουλεύματος με το οποίο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο διέταξε την φυλάκιση του.

Την ίδια ώρα είναι ανοικτή η έρευνα από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για τις συνθήκες της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, για λόγους υγειάς. Στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας βρίσκονται οι ιατρικές βεβαιώσεις αλλά και ο ρόλος που ενδεχομένως έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου του Αριστείδη Φλώρου, την περασμένη Παρασκευή αφενός μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55%, από 70%, αφετέρου ήταν η βασική αιτία ανατροπής του βουλεύματος με το οποίο οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ