ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ - Πήραν με τη βία κινητά ασθενών

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ - Πήραν με τη βία κινητά ασθενών
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου η ΠΟΕΔΥΝ, τα ξημερώματα της Τρίτης ληστές έκλεψαν τρεις υπολογιστές από τα γραφεία της διοίκησης στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και κινητά τηλέφωνα από ασθενείς της Α' Παθολογικής Κλινικής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, οι δράστες πήραν από τους ασθενείς με τη βία τα κινητά τους, που τα είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την εφημερεύουσα προϊσταμένη, ενώ το γεγονός έγινε αρχικά αντιληπτό από καθαρίστρια του νοσοκομείου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα.
Κάνανε άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Ειδοποιήθηκε η εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Δεν υπήρχε κανένας φύλακας στο κτίριο.
Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!
Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;
Τα σκυλιά κάνουν βόλτες στους διαδρόμους των κλινικών!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ