ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρές εικόνες: Καταγγελίες - σοκ από πρώην σύντροφο γνωστού μπασκετμπολίστα για κακοποίηση

Σκληρές εικόνες: Καταγγελίες - σοκ από πρώην σύντροφο γνωστού μπασκετμπολίστα για κακοποίηση
SCREEN SHOT

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο facebook η πρώην σύντροφος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου, Μαντώ Τζαβάρα, κατηγορώντας τον για κακοποίηση.

Μιλώντας στο Σκάι, η κ. Τζαβάρα, έχοντας πληγές στο πρόσωπό της, περιγράφει τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε στα χέρια του όταν την χτυπούσε με μανία.

«Όταν του είπα ότι θέλω να διακόψουμε μου είπε “δεν πάω πουθενά, φώναξε αστυνομία θα μείνω εδώ”. Με αγάπησε πολύ και τον αγάπησα πάρα πολύ και αυτό ισχύει ακόμα. Τον αγαπάω γιατί δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Παντρεύτηκε νωρίς δεν έκανε την ζωή του, με πρόωρες ευθύνες, καταστράφηκε οικονομικά. Η αβεβαιότητα της δουλειάς του… πολλά… το οικογενειακό του περιβάλλον, πολλά. Δεν είχε σχέση με τη μητέρα του, είχαν να μιλήσουν 8 μήνες. Έχει πεθάνει ο μπαμπάς του και δεν είχε πατρικό ένστικτο», είπε και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό, σαν ζευγάρι πάντα τσακωνόμασταν λεκτικά. Η πρώτη χειροδικία ήταν τον Δεκέμβρη, με γρονθοκόπησε και έπαθα κάταγμα στη μύτη. Επαναλήφθηκε 6-7 φορές. Ήταν παιδί με πρόβλημα και ήθελα να τον βοηθήσω. Προέρχομαι από οικογένεια με ενδοοικογενειακή βία και ήθελα να βοηθήσω. Την έχω νιώσει την βία. Έχω ζήσει απίστευτη βία από τον πατέρα μου στη μητέρα μου και στα αδέρφια μου.

«Γι΄ αυτό και έχω γίνει και σκληρός άνθρωπος, δυναμική. Γι΄ αυτό είναι σαν να είμαι ο άνδρας στη σχέση. Κι εγώ θέλω τρυφερότητα. Είναι ένα παιδί που τον πέταξε η μητέρα του. Αν τον πέταγα κι εγώ τι θα γινόταν. Τον πέταξα εγώ τώρα… Να εκμεταλλευτώ ότι δεν έχει σπίτι να πάει κάπου; Δεν έχω αφήσει ποτέ κάποιον. Δεν είναι όλα πάντα φιγούρα. Οποιαδήποτε άλλη στη θέση μου θα είχε βγει γιατί θα ήθελε αυτό. Εγώ δεν θέλω αυτό. Είναι ένα παιδί που δεν του δόθηκε η ανάγκη, την έχει ανάγκη, έχει και το πρόβλημα, πήγε στον πάτο, δεν του έδωσα κλωτσιά. Όταν χώρισα το 99′ δεν είχα να φάω και κοιμόμουν στρωματσάδα», εκμυστηρεύτηκε με δάκρυα στα μάτια.

Μια μέρα νωρίτερα μάλιστα, η Τζαβάρα είχε δημοσιεύσει στο Facebook φωτογραφίες της στις οποίες απαθανατίζεται βαριά χτυπημένη. Στη λεζάντα έγραφε: «Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα ν περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής».

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Παράλληλα, υποστήριξε πως της έκλεψε 20.000 ευρώ ενώ έχει καταθέσει μηνύσεις τόσο στον ίδιο όσο και στη μητέρα του Παπαμακάριου, την οποία κατηγορεί για εκβιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ