ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Καμίνια: Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του ο συλληφθείς στον Έβρο

Δολοφονία στα Καμίνια: Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του ο συλληφθείς στον Έβρο
CNN Greece

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία και ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη δολοφονία Πακιστανού στα Καμίνιαο άνδρας που συνελήφθη στον Έβρο λίγο προτού περάσει τα σύνορα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Δ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιά, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε εντοπιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (25/11) στην παρέβρια περιοχή της Μάνδρας Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στην Τουρκία και κρατείτο για διοικητική απέλαση.

Επιπλέον, είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ωστόσο από την επακόλουθη έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε αναπτυχθεί συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, που χειρίζεται την υπόθεση, με Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι θα επιχειρούσε να διαφύγει σε γειτονική χώρα.

Σημειώνεται ότι το CNN Greece δημοσιοποίησε πρώτο το πρωί τη φωτογραφία του άνδρα, ο οποίος, έχει κουρέψει τα μαλλιά του, έχει αραιώσει τα μούσια του και φαίνεται να έχει προσπαθήσει να αλλοιώσει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Πάντως ο άνδρας αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών.

Μέσα στην ημέρα, θα γίνει γνωστή η απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Άλλοι τρεις συλληφθέντες

Ακόμη πέντε Πακιστανοί συνελήφθησαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία 29χρονου ομοεθνή τους και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου, επίσης Πακιστανού, που διαπράχθηκαν την περασμένη Παρασκευή στα Καμίνια.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ