ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός: Πώς θα βγούμε τώρα διπλά κερδισμένοι αλλάζοντας πάροχο ρεύματος

Διαγωνισμός: Πώς θα βγούμε τώρα διπλά κερδισμένοι αλλάζοντας πάροχο ρεύματος

Η νέα καθημερινότητα μας βρίσκει σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ εντός. Από την τηλεργασία και την άσκηση και από τη χαλάρωση μέχρι τη διασκέδασή μας.

Οι περισσότερες καθημερινές υποχρεώσεις και δραστηριότητές μας, έχουν γίνει πλέον σπιτικές υποθέσεις. Και όπως πολύ καλά όλοι μας έχουμε αντιληφθεί, όσο αυξάνονται οι ώρες που περνάμε εντός, τόσο μεγαλώνουν οι ενεργειακές ανάγκες των χώρων μας.

Τα νέα από το «μέτωπο» της ενέργειας όμως είναι καλά και η λύση για να φροντίσουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες και την τσέπη μας, απέχει μερικά μόλις «κλικ» και μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε τώρα διπλά κερδισμένοι, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια και κυρίως, φθηνότερο ρεύμα στο σπίτι, έως και 47%!

Πώς θα έχουμε αυτή την ευκαιρία; Λαμβάνοντας απλώς μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό από τις 26/01 μέχρι τις 25/02. Ναι, για έναν ολόκληρο μήνα, η ελληνική εταιρεία υπηρεσιών ενέργειας, μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε διπλά κερδισμένοι, φροντίζοντας για την ενεργειακή κάλυψη των σπιτιών μας, αλλά και την τσέπη μας.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό, είναι να επισκεφτούμε την παρακάτω ιστοσελίδα και να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρούμε εκεί. Όσοι επιλέξουμε να γίνουμε τώρα συνδρομητές στη WATT+VOLT και να λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της, θα κερδίσουμε ένα voucher Ticket Restaurant αξίας 40 ευρώ, για αγορές σε αλυσίδες τροφίμων και καταστήματα εστίασης, σε 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα και έκπτωση έως και 47% στο οικιακό ρεύμα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ