ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτόνος: Πώς ακόμα και στην ομολογία του «κατασκεύαζε» την υπεράσπισή του

Συζυγοκτόνος: Πώς ακόμα και στην ομολογία του «κατασκεύαζε» την υπεράσπισή του
CNN Greece / Σπύρος Μελισσάρης

Ψύχραιμος και νηφάλιος ο 32χρονος πιλότος δεν δίστασε ούτε στιγμή όχι μόνο να περιγράψει στους αστυνομικούς πώς σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά στην απολογία του, μέσα από την περιγραφή του, ξεκίνησε να «στήνει» και το «άλλοθί» του, ενδεχομένως και την υπερασπιστική γραμμή του.

Παρουσίασε την Καρολάιν ως μια υπερπροστατευτική μητέρα, που πολλές φορές δημιουργούσε εντάσεις και τσακωμούς, λόγω της προσπάθειάς της να προστατεύσει το 11 μηνών μωρό της, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα το είχε οδηγήσει δύο φορές στο χειρουργείο.

Όπως όλα δείχνουν, η προσοχή που έδειχνε η μητέρα στο παιδί είχε φτάσει σε σημείο να δημιουργεί εντάσεις που ενοχλούσαν τον 32χρονο πιλότο.

Το βράδυ της 11ης Μαΐου, ήταν και οι τρεις τους στο ισόγειο της μεζονέτας και ο 32χρονος υποστηρίζει ότι έπαιζε με το παιδί και κάνοντας μια αδέξια κίνηση, το παιδί παρ' ολίγον να βρεθεί στο έδαφος, με εκείνον να το πιάνει την τελευταία στιγμή με τρόπο άγαρμπο.

Όλο αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια της Καρολάιν και η περιγραφή του πιλότου στην ουσία «χτίζει» και το «άλλοθί» του σε σχέση με όσα ακολούθησαν. Ο διάλογος μεταξύ τους όπως τον μετέφερε ο ίδιος είναι:

Καρολάιν: «Τι έκανες εκεί; Πώς το κρατάς έτσι; Θα χτυπούσε. Είδες τι έγινε;»

Πιλότος: «Δεν έπαθε κάτι. Ηρέμησε.»

Καρολάιν: «Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου. Πατέρας είσαι εσύ. Δώσε μου το παιδί.»

Πιλτος: «Όχι δεν στο δίνω»

Καρολάιν: «Δώστο μου».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 32χρονος, η γυναίκα πήρε το παιδί και ανέβηκε στη σοφίτα. Αυτός ακολούθησε. Φθάνει, δε, κάποια στιγμή της ομολογίας του στο σημείο να ισχυριστεί ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που έβαλε η Καρολάιν το παιδί στην κούνια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος καβγάς, που κατέληξε με τον δράστη να είναι πάνω από το σώμα της Καρολάιν και για πέντε ολόκληρα λεπτά να πιέζει το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

Η άτυχη Καρολάιν πάλευε για τη ζωή της, με τον 32χρονο να επιμένει όλο και περισσότερο να της κρατά το στόμα και τη μύτη κλειστά.

Στις 04:11 τα ξημερώματα το ρολόι-κινητό που φορούσε η άτυχη μητέρα κατέγραψε τον τελευταίο της παλμό, με τον σύζυγό της τις επόμενες δύο ολόκληρες ώρες να υφαίνει το ραδιούργο σχέδιό του, ότι δήθεν οι ληστές σκότωσαν την Καρολάιν.

«Τιναζόταν, την κρατούσα σφιχτά μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του συζυγοκτόνου για τον τρόπο που δολοφόνησε την Καρολάιν και τις μετέπειτα πράξεις του με τις οποίες προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα, στην προανακριτική απολογία που έδωσε πριν από λίγη ώρα.

«Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική» ανέφερε αρχικά στην προανακριτική απολογία του ο 32χρονος.

Στη συνέχεια προχώρησε στην σοκαριστική περιγραφή της δολοφονίας: «"Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω". Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει.

»Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί.

»Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδια και τον πατέρα της» κατέληξε ο καθ' ομολογία δράστης στην προανακριτική απολογία του.

Στον εισαγγελέα με μέτρα ύψιστης ασφάλειας

Νωρίτερα, η μεταφορά του στον εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε με μέτρα ύψιστης ασφάλειας. Ανέκφραστος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με χειροπέδες περασμένες στα χέρια του πισθάγκωνα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη στις 10:00. Έως τότε θα παραμείνει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ.

Εις βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα τα κακουργήματα είναι:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • Κακοποίηση ζώου

Τα πλημμελήματα είναι:

  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του.
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας τόσο του τρόπου που δολοφόνησε την Καρολάιν όσο και του τρόπου που παραπλάνησε τις Αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας

Στον τρόπο που η Αστυνομία έφθασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών περιέγραψαν σε επίσημες ανακοινώσεις τους οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για μια δύσκολη υπόθεση, που χρειάστηκε μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που αποκαλύφθηκαν προκειμένου να καταλήξουν στην εξιχνίαση. Τονίστηκε ότι τα στοιχεία ήταν λίγα και πως η ψηφιακή ανάλυση ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη του δολοφόνου και τελικά την ομολογία του συζύγου, όπως επίσης το γεγονός ότι «χτίστηκε» μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του 32χρονου.

«Δουλέψαμε από την πρώτη μέρα συντεταγμένα και με πείσμα», τόνισε ο διοικητής Ασφάλειας Αττικής Πέτρος Τζεφέρης, δηλώνοντας υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. «Σε όλες τις υποθέσεις δίνουμε τόπο και ψυχή, αλλά σε αυτήν είχαμε ένα λόγο πάρα πάνω» σημείωσε.

Η διευθύντρια των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων Πηνελόπη Μηνιάτη αναφέρθηκε στις εργαστηριακές εξετάσεις, υπογραμμίζοντας ότι ήταν κρίσιμη η αξιοποίηση του ψηφιακού υλικού που παραδόθηκε από την Ασφάλεια Αθηνών. Από το υλικό αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό ότι υπήρχαν αναντιστοιχίες μεταξύ των δεδομένων και των καταθέσεων του 32χρονου, υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά ήταν καθοριστικά για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης αναφέρθηκε στο ιστορικό της εξιχνίασης και το πώς οι αστυνομικοί κατέληξαν να έχουν στα χέρια τους την ομολογία του συζύγου.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου όταν το κέντρο της άμεσης δράσης ειδοποιήθηκε από τον σύζυγο τους θύματος. Όπως περιέγραψε, οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα στο κρεβάτι νεκρό και τον σύζυγο δεμένο, αλλά και το 11 μηνών βρέφος να είναι πάνω στο θύμα, που ήταν δεμένο πισθάγκωνα. Τα κρίσιμα δεδομένα ήρθαν από το εργαστήριο τοξικολογίας του ΕΚΠΑ, με την αιτία θανάτου να καθορίζεται σε ασφυξία μεταξύ 04:00 και 05:00.

Ο ίδιος ανέφερε ότι κάποια στοιχεία της συνολικής εικόνας εξ αρχής σημειώθηκαν ως προβληματικά. Ενδεικτικά, επισήμανε ότι τα σημάδια στα πόδια και τα χέρια του συζύγου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών, καθώς η ένταση των σημαδιών δεν φαινόταν να συνάδει με το χρονικό διάστημα που ο ίδιος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος.

Εξαιρετικά ασυνήθιστο χαρακτηρίστηκε το γεγονός ότι ο σκύλος της οικογένειας ήταν κρεμασμένος στη σκάλα της μεζονέτας. Σε ό,τι αφορά τα άλλα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση, αναφέρθηκαν τα στοιχεία από το κινητό του 32χρονου και το ψηφιακό ρολόι της 20χρονης, καθώς και από τον ψηφιακό καταγραφέα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για εισβολή άλλων ατόμων μέσα στην κατοικία, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο σύζυγος ήταν εκείνος που έπρεπε να εξεταστεί σχολαστικά ως ύποπτος.

Οι αστυνομικοί επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στις σχέσεις του 32χρονου με την Καρολάιν και το παιδί του. Όπως τονίστηκε, σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας ο ίδιος ο σύζυγος τους διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν ήθελε να εξαπατήσει ή να πει ψέμματα, αλλά στόχος του είναι να μείνει με το παιδί του και να μην μπει φυλακή.

Η εξέταση του πιλότου κατέληξε στην παραδοχή του ίδιου ότι υπήρχαν διαπληκτισμοί με την 20χρονη σύζυγό του και τελικά στην ομολογία ότι την δολοφόνησε μετά από συναισθηματική έκρηξη που είχε έπειτα από λογομαχία την μοιραία νύχτα. Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς σκηνοθέτησε το επεισόδιο ως διάρρηξη και ληστεία μετά φόνου και πως δεν είχε συνεργό στην «σκηνοθεσία».

Το «έτοιμο σενάριο», η φρικιαστική σκηνοθεσία και οι μαρτυρίες

Εν τω μεταξύ νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα συνθέτουν μια καλύτερη εικόνα του παζλ της δολοφονίας. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ψυχραιμία με την οποία κινήθηκε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά για να καλύψει τα ίχνη του να αποτελεί συνέπεια ενός «έτοιμου σεναρίου» που είχε ήδη στο μυαλό του.

Το σενάριο αυτό, του το έδωσε ο εκπαιδευτήςπιλότος του 32χρονου Μπάμπη, ο οποίος είχε μια τέτοια άσχημη εμπειρία.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπαιδευτής – πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος προ δύο ετών είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και τραυμάτισαν την σύζυγο του και εκείνον.

«Όταν άκουσα τι είχε συμβεί στον Μπάμπη, είπα ‘δεν μπορεί, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθα εγώ’», είπε ο ίδιος.

Ο εκπαιδευτής μάλιστα είπε πως μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

«Η διαφορά ήταν ότι σε εμάς είχαν εισβάλει με γκλομπ ενώ στον Μπάμπη με πιστόλια», ενώ ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και τις ίδιες περιγραφές για τα χαρακτηριστικά των «ληστών».

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια»,», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του πιλότου.

Ο διάλογος των αστυνομικών με τον πιλότο στην Αλόννησο

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στην Αλόννησο αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία ήταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι ντόπιοι αστυνομικοί ζήτησαν από τον πιλότο να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του.

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας των τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει.

Η κ. Θεοδώρου είπε επίσης ότι αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί:

«Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι».

Η κάρτα μνήμης και ο σκύλος

Ο 32χρονος πιλότος παρέμεινε όλο το βράδυ στο κελί που υπάρχει στον 12ο όροφο στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Χθες, οι αστυνομικοί είχαν μείνει άφωνοι με την ομολογία του, όταν «έσπασε» και παραδέχτηκε ότι ήταν τελικά αυτός που έπνιξε τη γυναίκα του και έπαιζε θέατρο 40 ημέρες, προσπαθώντας να κρύψει το έγκλημά του.

Στους αστυνομικούς περιέγραψε επίσης πώς έστησε ο ίδιος το σκηνικό της δήθεν ληστείας ενώ προκαλεί ανατριχίλα η στιγμή που περιγράφει στην ομολογία του πώς σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ακόμη και το σκυλί της οικογένειας για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες υποψίες στις Αρχές για αδίστακτους ληστές.

Και ενώ η γυναίκα του είναι νεκρή από τα ίδια του τα χέρια πάνω στο κρεβάτι και το μωρό στην κούνια του εκείνος βγάζει το σκυλί έξω από το σπίτι, το πνίγει με γυμνά χέρια και μετά το βάζει πάλι μέσα στο σπίτι και το κρεμάει από τη σκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την κάρτα μνήμης της κάμερας, όταν την έβγαλε, την πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού για να την εξαφανίσει και άφησε να εννοηθεί ότι την πήραν μαζί τους φεύγοντας οι ληστές.

Μαραθώνια η εξέταση του πιλότου

Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επί περισσότερες από 6 ώρες για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τα νέα στοιχεία και δεδομένα που η αστυνομία είχε πλέον στα χέρια της.

Όσα μέχρι σήμερα είχε πει στους αστυνομικούς ο πιλότος άρχισαν να καταρρέουν ένα προς ένα, μέχρι που τελικά ομολόγησε στις 21:30.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος...

Οι δύο αξιωματικοί του είχαν από νωρίς καταστήσει σαφές ότι δεν παίρνουν πια ως δεδομένα όσα τους είχε πει και ότι θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια στα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Και δεν ήταν μόνο το κινητό-ρολόι της 20χρονης Καρολάιν που είχε καταγράψει παλμούς την ώρα που με βάση την περιγραφή του πιλότου η κοπέλα ήταν νεκρή, αλλά όπως προκύπτει η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του ίδιου έχει καταγράψει το επίμαχο διάστημα να κάνει βήματα μέσα στο σπίτι, ενώ θεωρητικά είχε πει ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Επιπλέον, υπήρξαν κάποιες διαπιστώσεις από την αστυνομία που σχετίζονταν με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι, ενώ νέο φως στις έρευνες έριξαν οι πληροφορίες ότι τελικά δεν ήταν και τόσο αγαπημένο το ζευγάρι και ότι η 20χρονη είχε αρκετές φορές εκφράσει τη θέλησή της να φύγει από τον 32χρονο και να χωρίσουν.

Νωρίτερα, η αστυνομία έκανε μια λιτή τηλεοπτική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ειδικότερα, η αστυνομία εξήγησε για ποιον λόγο έσπευσε να μεταφέρει στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν, τα «νέα στοιχεία που έχουν προκύψει δεν μπορούσαν να περιμένουν» και «ο 32χρονος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσαν: «Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο στην Αθήνα ο 32χρονος σύζυγος του θύματος».

«Περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», τονίστηκε.

Στη συνέχεια, αναλύθηκε η διαδικασία μεταφοράς του 32χρονου από την Αλόννησο στην Αθήνα και από εκεί στη ΓΑΔΑ. «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ, για να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ