ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Γιατί δεν συνελήφθη η θεία της 8χρονης – Εξετάζεται εμπλοκή του συντρόφου της

Ρόδος: Γιατί δεν συνελήφθη η θεία της 8χρονης – Εξετάζεται εμπλοκή του συντρόφου της
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Ελεύθερη παραμένει η 50χρονη θεία της οκτάχρονης από τη Ρόδο, η οποία ομολόγησε κακοποίηση της ανηψιάς της προκειμένου να εξαπατήσει με οικονομικό όφελος την οικογένειά της, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 50χρονη ομολόγησε το αποκρουστικό της σχέδιο που έχοντας ως στόχο να πάρει λίγα χρήματα από τη μητέρα της ανήλικης, τραυμάτισε τον παρθενικό υμένα της μικρής και ως θύτη παρουσίασε τον παππού της.

Ωστόσο, δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, ενώ η δικογραφία σε βάρος της θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Επίσης, μένει να διαπιστωθεί πώς θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί, καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα (της απόσπασης χρημάτων) αποτελούν πλημμελήματα.

Νέα στοιχεία για την 50χρονη θεία και τον σύντροφό της

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση πλεκτάνης. Η δράστιδα όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και διαμένει σε παράγκα κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη.

Μάλιστα πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Η αποκάλυψη του σχεδίου

Η 50χρονη φαίνεται να εξύφανε το σχέδιο όταν η μητέρα της 8χρονη της έστειλε μια φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του παιδιού, που ήταν ταλαιπωρημένο από σοβαρή ουρολοίμωξη.

Η θεία του, προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης.

Στη συνέχεια, είπε στη μητέρα της μικρής ότι θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από την εισαγγελία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», όμως εκείνη θα μπορούσε να παρεμβεί και να το αποτρέψει εάν της έδινε 200 ευρώ.

Όταν η γυναίκα της είπε ότι δεν έχει τα λεφτά αυτά, η θεία συνέχιζε να εκβιάζει την οικογένεια της 8χρονης, καθώς στοχοποίησε τον παππού για τον βιασμό και ζήτησε άλλα 500 ευρώ.

Τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού και στηρίζονται από παιδοψυχολόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ