ΕΛΛΑΔΑ

Η περιπέτεια υγείας του αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Ηλιάκη και η ανάρτησή του με τη Δήμητρα Λιάνη

Η περιπέτεια υγείας του αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Ηλιάκη και η ανάρτησή του με τη Δήμητρα Λιάνη
Facebook / Τιμόθεος Ηλιάκης

Βελτιώνεται η υγεία του αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Ηλιάκηο οποίος εξήλθε της μονάδας εντατική θεραπείας του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, όπου νοσηλεύεται πλέον σε απλό θάλαμο.

Ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης έγινε ευρύτερα γνωστός ως πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη. Υπηρετεί την Εκκλησία ως Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Κατά τη δοκιμάσια της υγείας του, στο πλευρό του βρέθηκε του η Δήμητρα Λιάνη, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Τα καταφέραμε! Με τη βοήθεια τού Θεού και τού Αγίου μας, Αγίου Δημητρίου τα καταφέραμε... Τη περάσαμε κ αυτη τη δοκιμασία. Δήμητρα σ' ευχαριστώ. Πάντα μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Ευχαριστω όλους σας.θα προσπαθήσω στο καθένα χωριστά να πω δυο λόγια. Σε όλους μαζί αναφωνω να είστε όλοι καλά...» ανέφερε στην ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες του ιδίου με τη Δήμητρα Λιάνη.

mnimosino-papandreou.jpg
Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο στο Α' Νεκρτοαφείο Αθηνών, στις 23 Ιουνίου 2019, για την 23η επέτειο του θανατού του Ανδρέα Παπανδρέου (φωτ. ΙΝΤΙΜΕ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ