ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος - Δολοφονία 75χρονης: «Εγώ την σκότωσα»-Το τηλεφώνημα του δράστη πριν εξαφανιστεί

Βόλος - Δολοφονία 75χρονης: «Εγώ την σκότωσα»-Το τηλεφώνημα του δράστη πριν εξαφανιστεί
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Το τηλεφώνημα που έκανε από έναν φούρνο που βρίσκετε σε περιοχή λίγο έξω από το Βόλο ήταν το τελευταίο στίγμα που έδωσε ο 39χρονος που αναζητείται από τις Aρχές ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας μιας 75χρονης γυναίκας, η οποία μάλιστα τον είχε βαφτίσει.

Στο τηλεφώνημα αυτό όπως αποκαλύπτεται, ο ύποπτος για το φόνο είχε ομολογήσει τη πράξη του και μάλιστα δήλωνε ότι η πρόθεση του ήταν να αυτοκτονήσει.

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του έχουν χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο όχι μόνο είναι κλειστό αλλά δεν δίνει καν στίγμα.

Οι αστυνομικοί στο Βόλο εντόπισαν το κατάστημα που έκανε το τηλεφώνημα ο ύποπτος και πιστοποίησαν την παρουσία του εκεί ενώ λίγο αργότερα τον αναζήτησαν στο σπίτι που διέμενε αλλά και στα καταστήματα που εργαζόταν περιστασιακά ως διανομέας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Εγώ σκότωσα τη νονά μου και την έχω κρύψει σε μια από τις αποθήκες που υπάρχουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της. Θα αυτοκτονήσω να το ξέρετε...» ήταν τα όσα είπε στο τηλεφώνημα πριν χαθούν τα ίχνη του.

Η προανάκριση για την ασφάλεια Βόλου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ενώ σήμερα θα γίνουν γενικευμένες έρευνες στην περιοχή γύρω από το Βόλο μήπως και βρεθεί ο 39χρονος.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης να χρησιμοποίησε μαχαίρι του σπιτιού για να σκοτώσει τη γυναίκα. Πάντως ο βασικός ύποπτος είχε στο παρελθόν απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και νυχτερινών μαγαζιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ