ΕΛΛΑΔΑ

«Παρακολουθούσαν την κόρη μου βήμα προς βήμα» - Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού

«Παρακολουθούσαν την κόρη μου βήμα προς βήμα» - Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού
Τρομοκρατημένοι οι γονείς της περιοχής, φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους ΙΝΤΙΜΕ

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με μια μητέρα να καταγγέλλει πως δύο άνδρες αποπειράθηκαν να απαγάγουν την 11χρονη κόρη της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, στις 14:40, και η μητέρα του εντεκάχρονου κοριτσιού βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα, ενώ μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, σταμάτησε ακριβώς από πίσω και περίμεναν για να βγει το παιδί από το όχημα.

Εντός του αυτοκινήτου μάρκας Hyundai, η συνοδός κατάφερε να παρατηρήσει δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με την μητέρα της 11χρονης, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο δρομολόγιο και το παιδί έχει επίσης συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

Το σπίτι βρίσκεται άνωθεν του Περιφερειακού Ευόσμου, σε μια περιοχή που κατοικούν κυρίως οικογένειες και ως εκ τούτου από τις 13:00 το μεσημέρι έως και τις 13.30 υπάρχει έντονη παρουσία γονέων και παιδιών που επιστρέφουν από το σχολείο.

Ωστόσο από τις 13.30 έως και τις 13.45, ώρα που έφτασε και το σχολικό με την 11χρονη, επικρατεί «απόλυτη ησυχία», όπως λέει η μητέρα.

Η ίδια εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε γονείς οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους, τόσο στη διαδρομή για να πάνε και να γυρίσουν από το σχολείο, όσο και όταν βρίσκονται για παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ