ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό - Άφαντος ο 46χρονος τζουντόκα

Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό - Άφαντος ο 46χρονος τζουντόκα
H γυναίκα παραμένει για τρίτη ημέρα σε τεχνητό κώμα με τους γιατρούς να θεωρούν τις επόμενες ημέρες ιδιαίτερα κρίσιμες INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η 40χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία μεταφέρθηκε είναι, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ότι αν οι γιατροί δεν είχαν την πληροφορία ότι πρόκειται για θύμα ξυλοδαρμού, θα υπέθεταν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Η 40χρονη γυναίκα νοσηλεύεται για τρίτη μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου εξαιτίας των βίαιων χτυπημάτων που της επέφερε ο 46χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να είναι αθλητής πολεμικών τεχνών, και συγκεκριμένα του τζούντο μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παραμένει σε τεχνητό κώμα με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Εκτός από το κεφάλι, η γυναίκα φέρει τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός τους, όπως στο θώρακα.

Ο 46χρονος παραμένει άφαντος από το πρωί της Παρασκευής, όταν έγινε το συμβάν, καθώς εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο, έχοντας νωρίτερα ενημερώσει συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητείται από την ασφάλεια.

Είχε βγάλει μαχαίρι σε πρώην σύζυγό του το 2015

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 48χρονο που αναζητούν οι Αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας.

Όπως αποκάλυψε την Κυριακή το CNN Greece και η Μίνα Καραμήτρου, το 2015 στο Άργος, ο 48χρονος είχε ξυλοκοπήσει και είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, την οποία και πάλι άφησε αιμόφυρτη κι εξαφανίστηκε.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο, τον κατ’ εξακολούθηση δράστη βιαιοπραγιών σε βάρος γυναικών.

Ίσως, λένε οι αστυνομικοί, να εκτιμά ο δράστης ότι όπως το 2015, που κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο, το ίδιο θα ισχύει και τώρα. Αυτή τη φορά, όμως, το αδίκημα που τον βαρύνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας και όταν συλληφθεί, θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκαρισμένοι ήταν ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αντιμετωπίσει σκληρούς κακοποιούς και αποτρόπαια εγκλήματα από την περιγραφή που άκουσαν να τους δίνουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη νεαρή γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Μέχρι και τώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια στο κεφάλι τη σύντροφό του και αυτή τη στιγμή η γυναίκα δίνει μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.

Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο ένα συγγενικό του πρόσωπο και του ομολόγησε όσα δολοφονικά κάνει στη γυναίκα και εκείνος έτρεξε να εξαφανιστεί.

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από την ώρα εκείνη, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, για την υπόθεση είχε ασχοληθεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου κι αμέσως μετά, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ