ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη στο σπίτι του στα βόρεια προάστια καταγγέλλει αξιωματούχος του ΝΑΤΟ - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Διάρρηξη στο σπίτι του στα βόρεια προάστια καταγγέλλει αξιωματούχος του ΝΑΤΟ - Τι εξετάζουν οι Αρχές
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την διάρρηξη στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της διεύθυνσης βορειοανατολικής Ασφάλειας ένα ζευγάρι, του οποίου οι ιδιότητες αρχικά έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο CNN Greece, πρόκειται για έναν αξιωματούχο του ΝΑΤΟ, οποίος εργάζεται στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και της συζύγου του, η οποία εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη.

Το ζευγάρι διαπίστωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι τους, τούς άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψαν να πάρουν και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τα θύματα της διάρρηξης είπαν στους αστυνομικούς, ότι οι υπολογιστές έχουν μέσα υλικό που χρησιμοποιούν στις εργασίες τους χωρίς όμως μέχρι στιγμής να γίνει αναφορά ότι το υλικό αυτό θα μπορούσε να αποτελεί απόρρητο υλικό.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν αποτυπώματα και δείγματα DNA για να δουν αν έχουν να κάνουμε με σεσημασμένους κακοποιούς ενώ το βασικό ερώτημα των αξιωματικών της βορειανατολικής Αττικής είναι εάν γνώριζαν σε ποιο σπίτι έκαναν διάρρηξη ή εάν αποτελούσε μια τυχαία επιλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ