ΕΛΛΑΔΑ

Η παράκληση της Κατερίνας Μονογυιού για το «αντίο» στον αδελφό της, Τζώρτζη

Η παράκληση της Κατερίνας Μονογυιού για το «αντίο» στον αδελφό της, Τζώρτζη
Η φωτογραφία του Τζώρτζη Μονογυιού στο προφίλ της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, που συνοδεύει την παράκλησή της για τον αποχαιρετισμό του αδελφού της Facebook @ Katerina Monogiou

Παράκληση προς όλους, συγγενείς φίλους, όσο και μέσα ενημέρωσης, να σεβαστούν τον πόνο, τη θλίψη και την επιθυμία της οικογένειας να τελεστεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, απευθύνει η αδελφή του και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα που έκοψε το νήμα της ζωής του αδελφού της, η κ. Μονογυιού επισημαίνει ότι η οικογένεια επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά, και σεβόμενη τα ισχύοντα για την πανδημία μέτρα.

Παράλληλα, αντί στεφάνου η οικογένεια απευθύνει παράκληση να γίνει δωρεά στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού πρόκειται να λάβει χώρα την Τρίτη στη γενέτειρά του, Μύκονο.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ» αναφέρει η Κατερίνα Μονογυιού σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050» προσθέτει.

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας» επισημαίνει στο μήνυμά της.

Στο τελευταίο αντίο δεν θα μπορέσει να παρίσταται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, καθώς νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο Μονογυιού: Εξετάζεται η κάμερα που κατέγραψε την πορεία της Ferrari - Οι πρώτες εκτιμήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ