ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο ιερέας για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια: Και νέα καταγγελία σε βάρος του

Προφυλακιστέος ο ιερέας για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια: Και νέα καταγγελία σε βάρος του
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει στην κατάθεση της ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020 Intime/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια. 

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο ιερέας που συνελήφθη στα Πατήσια έπειτα από καταγγελίες ενός ανηλίκου κοριτσιού για βιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει στην κατάθεση της ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη θεία της τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα.

Νέα καταγγελία

Την ίδια ώρα, τα στόματα ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, η οικογένεια μίας ακόμη νεαρής κατήγγειλε τον 37χρονο. Ειδικότερα, ο ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το παιδί του, ενώ αυτή ήταν 15,5 ετών.

Ο ιερέας, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη.

Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του. Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της.

Η μητέρα του κοριτσιού στην κατάθεσή της ήταν καταπέλτης κατά του ιερέα και τόνισε: «Θα έπρεπε να ντρέπεται, έστειλα το παιδί μου στο κατηχητικό και ήμουν σίγουρη ότι θα καθοδηγεί τα παιδιά μας ένας ιερέας και τώρα μαθαίνω ότι ο άνθρωπος αυτός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μου». Παράλληλα, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ