ΕΛΛΑΔΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί διαδηλωτές με πλακάτ και συνθήματα κατά της Ρωσίας καταγγέλλουν τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για τέταρτη ημέρα σήμερα CNN Greece/Λευτέρης Παρτσάλης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί διαδηλωτές με πλακάτ και συνθήματα κατά της Ρωσίας καταγγέλλουν τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για τέταρτη ημέρα σήμερα.

Παρά τη βροχή, και τη χαμηλή θερμοκρασία πολίτες μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα και ζητούν η Ρωσία να σταματήσει άμεσα τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Η πλειονότητα του κόσμου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας είναι Ουκρανοί που ζουν σήμερα στη χώρα μας, ωστόσο στην συγκέντρωση βρίσκονται και αρκετοί Έλληνες εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους απέναντι στον ουκρανικό λαό.

Πολλοί υψώνουν περήφανοι την ουκρανική σημαία, ενώ κάποιοι φέρουν και την σημαία της Σερβίας υπενθυμίζοντας τι συνέβη πριν από χρόνια στον πόλεμο της Βοσνίας με τις εκατόμβες νεκρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ