ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα - μαμούθ διακινητών από Τουρκία: Αποκαλυπτικές εικόνες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα - μαμούθ διακινητών από Τουρκία: Αποκαλυπτικές εικόνες
Η έδρα του κυκλώματος των παράνομων διακινητών είναι η Τουρκία και όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι παράτυποι μετανάστες έφταναν στη χώρα μας είτε μέσω του Έβρου είτε από τα νησιά Screen Grab / YouTube

Εικόνες από την αποθήκη - τρώγλη στην οποία στοιβάζανε τους παράτυπους μετανάστες μέχρι να τους δώσουν πλαστά έγγραφα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια ισόγεια αποθήκη, στην περιοχή του Πειραιά, όπου το κύκλωμα. κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής, έκρυβε τους παράτυπους μετανάστες, με σκοπό να τους αρπάξουν όσα χρήματα μπορούσαν και να τους δώσουν τα πλαστά έγγραφα, με τα οποία έφευγαν από τη χώρα.

Επίσης, στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο από το εργαστήριο που κατασκεύαζαν τα πλαστά έγγραφα και τα πουλούσαν έναντι αδράς αμοιβής.

Η έδρα του κυκλώματος των παράνομων διακινητών είναι η Τουρκία και όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι παράτυποι μετανάστες έφταναν στη χώρα μας είτε μέσω του Έβρου είτε από τα νησιά και μέσω παράνομων διαδρομών έφταναν μέχρι την Αθήνα, όπου το κύκλωμα τους εφοδίαζε με τα πλαστά έγγραφα.

Από το πρωί της Πέμπτης 100 αστυνομικοί κι εννέα εισαγγελείς έκαναν έφοδο σε 50 σπίτια και καταστήματα, ενώ έχουν συλληφθεί 20 άτομα και εξετάζονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Όσο για τα χρήματα που έπρεπε να δώσει ο κάθε παράτυπος μετανάστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έφταναν και τα 10.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ