ΕΛΛΑΔΑ

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας
ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εγκεφαλικό υπέστη ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. 

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται για βιασμούς, παραπονέθηκε για πόνους γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

Πήγε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε, υπέγραψε και βγήκε με δική του ευθύνη.

Στη συνέχεια, όμως, ξαναοδηγήθηκε στο Κρατικό Νίκαιας όπου και παραμένει νοσηλευόμενος στο θάλαμο κρατουμένων της Νευρολογικής Κλινικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι διαβητικός και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Η δίκη πάντως φαίνεται πως θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα, και ο κατηγορούμενος θα εκπροσωπηθεί από τους δύο δικηγόρους του.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός δικάζεται για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ