ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Καταγγελία πως ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη και σε «ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς»

Σεπόλια: Καταγγελία πως ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη και σε «ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς»
Συνθήματα στο κατάστημα του Ηλία Μίχου ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέες καταγγελίες για την δράση του Ηλία Μίχου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την πρόεδρο των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος να δηλώνει πως έχει στοιχεία για τις αποτρόπαιες πράξεις του συλληφθέντα κατά του 12χρονου παιδιού αλλά και επίδοξους βιαστές του που φέρονταν να κακοποιούσαν το κοριτσάκι έναντι αμοιβής.

Η γυναίκα ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους πως πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του 53χρονου, η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα απολογείται ο ίδιος ενώπιόν της.

Όπως κατήγγειλε, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να κακοποιηθεί, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, εκτός της 12χρονης εκμεταλλευόταν και άλλα ανήλικα άτομα.

Κατά την πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες. Η ίδια συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναγνώρισε τον 53χρονο από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και άμεσα έσπευσε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, η ίδια είχε στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη υπόθεση.

Σε ερώτηση αναφορικά για τους επώνυμους που πήγαιναν στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ