ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 57χρονου που παρενόχλησε ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας

Σύλληψη 57χρονου που παρενόχλησε ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας
Τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν πως ο ημεδαπός άνδρας, τις προσέγγισε και τις παρενόχλησε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του περασμένου Σαββάτου (5/11) EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

Στη σύλληψη ενός 57χρονου που κατηγορείται πως παρενόχλησε δύο ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν πως ο ημεδαπός άνδρας, τις προσέγγισε και τις παρενόχλησε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του περασμένου Σαββάτου (5/11).

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ