ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο συνταγματάρχης - ληστής είχε ξαναληστέψει τράπεζα τον Οκτώβριο

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο συνταγματάρχης - ληστής είχε ξαναληστέψει τράπεζα τον Οκτώβριο
Το βίντεο που τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας απεικονίζει τον 53χρονο να εισβάλει στις 7 Οκτωβρίου σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη και υπό την απειλή χειροβομβίδας να ζητά από τους υπαλλήλους να αδειάσουν τα ταμεία. Screen Grab / YouTube Vide

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη «δράση» του εν ενεργεία συνταγματάρχη που λήστεψε το πρωί της Δευτέρας υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη, φέρνει στο φως το CNN Greece.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας απεικονίζει τον 53χρονο να εισβάλει στις 7 Οκτωβρίου σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη και υπό την απειλή χειροβομβίδας να ζητά από τους υπαλλήλους να αδειάσουν τα ταμεία.

Επί της ουσίας, όπως τότε έτσι και σήμερα ο 53χρονος δράστης της ληστείας χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς μέθοδο για να επιτεθεί.

Νωρίτερα, όταν μεταφέρθηκε στα γραφεία του τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής και έγινε γνωστή η ταυτότητά του, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με έναν εν ενεργεία στρατιωτικό.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας εισέβαλε το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας και, απειλώντας ότι θα βγάλει την περόνη από τη χειροβομβίδα, ζήτησε από τους υπαλλήλους να αδειάσουν τα ταμεία.

Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψή του.

Κατά πληροφορίες ο 53χρονος δράστης της ληστείας εντοπίστηκε στη Δάφνη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Εξετάζεται δε, η συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ