ΚΟΣΜΟΣ

Γκάμπι Πετίτο: Στον σύντροφό της ανήκαν τα λείψανα που βρέθηκαν - Υποψίες ότι τον έφαγαν αλιγάτορες

Γκάμπι Πετίτο: Στον σύντροφό της ανήκαν τα λείψανα που βρέθηκαν - Υποψίες ότι τον έφαγαν αλιγάτορες
EPA

Στον αγνοούμενο φυγά Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος αναζητείτο για τη δολοφονία της συντρόφου του Γκάμπι Πετίτο ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του FBI.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το πτώμα του Λόντρι βρέθηκε σε σημείο του πάρκου το οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν καλυμμένο από νερό. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν επίσης το σακίδιο και το σημειωματάριο του.

Η εξαφάνιση της Πετίτο τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της, έχει συγκλονίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί τις σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας για να βρεθεί ο 23χρονος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Πετίτο είχε πέσει θύμα στραγγαλισμού, από ανθρώπινο χέρι. Τα σκυλιά τη βρήκαν μέσα στο νερό μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η σορός της ανακαλύφθηκε κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον, στο δυτικό Ουαϊόμινγκ.

Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου, από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Ο σύντροφός της, ο οποίος μετά την εξαφάνισή της αρραβωνιαστικιάς του, είχε επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς να δεχτεί να συνεργαστεί με την αστυνομία, είχε θεωρηθεί από τις αρχές πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνισή της.

Όταν η Πετίτο βρέθηκε νεκρή, ο Λόντρι εξαφανίστηκε με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του Λόντρι: δημοσίευσε την εξής δήλωση: «Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν ότι τα λείψανα που βρέθηκαν χθες στο πάρκο είναι όντως του Μπράιαν.

«Δεν έχουμε άλλα σχόλια αυτήν τη στιγμή και σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητο της οικογένειας».

Σύμφωνα με το NBC News, κατά την έρευνα ανακαλύφθηκαν οστά και ένα κρανίο.

Σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο σερίφης της κομητείας Λι Κάρμιν Μαρτσένο επαίνεσε τους αξιωματούχους που εργάστηκαν κάτω από «ύπουλες συνθήκες» στο πάρκο.

Περιέγραψε το νερό μέχρι γεμάτο με κροταλίες και αλιγάτορες.

«Δεν είναι σαν να ψάχνεις ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Αυτές οι περιοχές είναι τεράστιες και καλύπτονται από νερό», είπε στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν έξω από το κλειστό πάρκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ