ΚΟΣΜΟΣ

Συγκίνηση για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Άρχισε να αποχαιρετά την οικογένειά του

Συγκίνηση για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Άρχισε να αποχαιρετά την οικογένειά του
Τον πατέρα μας φροντίζουν εξαιρετικά ικανοί και στοργικοί επαγγελματίες», έγραψε η κόρη του Κέλι στο Instagram AP Photo / Ashley Landis

Με τον καρκίνο να τον έχει πλέον καταβάλει, ο Βραζιλιάνος μάγος του ποδοσφαίρου, ο Πελέ, άρχισε να αποχαιρετά τους συγγενείς του, με την οικογένεια του 82χρονου παλαίμαχου άσσου να επιβεβαιώνει ήδη τις σχετικές φήμες.

Από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου και νοσηλεύεται ο Πελέ, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Η τελευταία ήταν πριν από πέντε ημέρες και ανέφερε πως ο όγκος που είχε ο Πελέ στο παχύ έντερο έχει παρουσιάσει επιδείνωση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα βραζιλιανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Πελέ, η Σάντος, φέρεται να προετοιμάζει την κηδεία του. Αυτό φαίνεται να μαρτυρούν και οι κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας με την οποία σύνδεσε το όνομά του ο 82χρονος «κανονιέρης» και κατάφερε να κάνει γνωστή παγκοσμίως.

Νωρίτερα, μια νέα φωτογραφία με όλη την οικογένεια του Πελέ να βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Βραζιλιάνου θρύλου σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δημοσίευσε η κόρη του Κέλι Νασιμέντο στο Instagram.

«Άλλη μια νύχτα μαζί του» γράφει Κέλι και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλης της οικογένειας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται.

«Όταν περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, ξέρουμε πως είναι προνόμιο να βρίσκεσαι σε ένα νοσοκομείο όπως το «Αϊνστάιν». Τον πατέρα μας φροντίζουν εξαιρετικά ικανοί και στοργικοί επαγγελματίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η κόρη του ΠελέInstagram/iamkelynascimento

Παράλληλα ευχαριστεί για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο η οικογένεια του Πελέ σε αυτές στις δύσκολες ώρες.

Ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ο οποίος διαγνώστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2021. Από τότε υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, αλλά οι γιατροί έχουν δώσει λίγες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ