ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Δολοφόνησαν 12χρονη συμμαθήτριά τους – Την μαχαίρωσαν 30 φορές

Γερμανία: Δολοφόνησαν 12χρονη συμμαθήτριά τους – Την μαχαίρωσαν 30 φορές
Η 12χρονη Luise, που δολοφονήθηκε από συμμαθητές της, για ένα αγόρι αστυνομία Γερμανίας

Ο βίαιος θάνατος της 12χρονης Luise συγκλόνισε όλη τη Γερμανία. Δράστες της άγριας δολοφονίας είναι δύο κορίτσια, μόλις 12 και 13 ετών. Φανερά χωρίς κανένα συναίσθημα, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την συμμαθήτριά τους σε ένα απομακρυσμένο δάσος .

Όπως αποκαλύφθηκε, όλο αυτό ξεκίνησε από έναν καβγά που είχαν για ένα αγόρι, ενώ μετά το άγριο έγκλημα οι ανήλικες ανέβασαν βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο χόρευαν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ωστόσο, στη Γερμανία οι δύο ανήλικες δεν μπορούν να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνες για τις πράξεις τους, καθώς η ηλικία της ποινικής ευθύνης ξεκινά από τα 14 έτη.

Κάτω από το βίντεο συμμαθητές των τριών κοριτσιών σχολίασαν για τη δολοφονία της Λουίζ: «Πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό;» , «Δεν μπορώ να το πιστέψω» , «Όταν η καρέκλα σου στην τάξη ήταν άδεια σήμερα το πρωί, όλοι ξέραμε τι είχε συμβεί».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, τα δύο κορίτσια σκότωσαν τη Λουίζ «για εκδίκηση», αφού η 12χρονη είχε αποκαλύψει σε έναν ενήλικα ότι την εκφόβιζαν επί μήνες.

Σημειώνεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των κοριτσιών είναι πλέον εκτός λειτουργίας.

Το χρονικό της δολοφονίας της 12χρονης Λουίζ

Οι δύο μαθήτριες, 12 και 13 ετών, ομολόγησαν ότι σκότωσαν τη 12χρονη μετά από πιέσεις των γερμανικών Αρχών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα, το θύμα, η 12χρονη Λουίζ, εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου αφού έφυγε από το σπίτι μιας φίλης της κοντά στην πόλη Freudenberg, στο δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Το πτώμα της βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η αιτία θανάτου ήταν τα πολυάριθμα τραύματα από μαχαίρι και η επακόλουθη απώλεια αίματος. Ο εισαγγελέας του Κόμπλεντς Μάριο Μανβάιλερ ανέφερε ότι δεν υπάρχει «καμία ένδειξη σεξουαλικού εγκλήματος».

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι την είχαν σκοτώσει δύο συνομήλικές της, οι οποίες μετά από ερωτήσεις των αστυνομικών «έσπασαν» και ομολόγησαν το έγκλημα. Τα δύο κορίτσια «έκαναν δηλώσεις σχετικά με το θέμα και στο τέλος παραδέχθηκαν το έγκλημα», δήλωσε ο Φλόριαν Λόκερ, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη βρει το μαχαίρι ή τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, πρόσθεσε ο εισαγγελέας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ