Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στο Λίβανο μετά από εντολή εκκένωσης - Οκτώ νεκροί
Πυκνός καπνός υψώνεται πάνω από το Λίβανο μετά από ισραηλινές επιδρομές
AP Photo/Hassan AmmarΤουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/11) στο Λίβανο και ακόμη 15 τραυματίστηκαν, μετά από νέες εντολές εκκένωσης που έδωσε νωρίτερα ο IDF σε έξι περιοχές του νότου στη Βηρυτό.
Οι ισραηλινές δυνάμεις εξέδωσαν εντολή εκκένωσης των περιοχών Χάρετ Χρέιτ και Γκομπέιρι αφού πρόκειται να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις.
«Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ, εναντίον των οποίων οι IDF θα δράσουν δυναμικά στο εγγύς μέλλον» προειδοποίησαν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις στο X (πρώην Twitter).
«Αυτές οι επιδρομές εντάσσονται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών στοχοποίησης των υποδομών της Χεζμπολάχ» ισχυρίζονται και προειδοποιούν πως ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις θα συνεχίσουν να επιτίθενται σε στόχους της Χεζμπολάχ στην περιοχή Νταχιγιέ.
Νωρίτερα, ο Ισραηλινός εκπρόσωπος του στρατού ανακοίνωσε πως έγιναν επιθέσεις σε αποθήκες όπλων και στο αρχηγείο διοίκησης της ένοπλης οργάνωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: «Δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο - Συνεχίζουμε με πλήρη ισχύ τα πλήγματα»
Ο Πειραιάς αποχαιρετά τα καλώδια του τρόλεϊ - Αλλαγή εποχής για τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα (pics&vid)
17:24
Εξιτήριο για τον κτηνοτρόφο που παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού γιατί έχασε τα πρόβατά του λόγω ευλογιάς (vids)
17:12
Συνελήφθη... λαίμαργος ληστής - Διέρρηξε το δημαρχείο Σαρωνικού και έφαγε όλα τα τρόφιμα
17:00
Τραμπ Τζούνιορ: «Η Ουκρανία πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία»- Βλέπει αποχώρηση ΗΠΑ από τις συνομιλίες
16:58