ΕΛΛΑΔΑ

Ο παραμυθένιος γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό

Ο παραμυθένιος γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό

“Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη”. Η φλογερή ιστορία αγάπης, ο παραμυθένιος έρωτας της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με τον Χουάν Σαρτόρι έχει happy end. Ο πρίγκιπας του παραμυθιού είναι Ελβετός επιχειρηματίας και η πριγκίπισσα, κόρη του μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.

Ο γάμος τους θα γίνει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο Σκορπιό, το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Στο ίδιο νησί, πριν από περίπου μισό αιώνα, ο Έλληνας μεγιστάνας παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι, τη χήρα του Αμερικανού Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Γάμος από έρωτα ή μια καλά σχεδιασμένη επιχειρηματική κίνηση, του Αριστοτέλη, για να "μπει στο μάτι" των υπερατλαντικών επικριτών του;

Ο γάμος της χρονιάς, που έγινε πρωτοσέλιδο στα έντυπα όλης της υφηλίου, τελέσθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1968. Σαρανταεπτά χρόνια μετά, ο Ρώσος μεγιστάνας και φιλάνθρωπος, είναι έτοιμος να γιορτάσει το γάμο της μεγάλης του κόρης Εκατερίνα, με τον 34χρονο επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι. Το ζευγάρι επιθυμεί στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής του, οι προσκεκλημένοι να είναι ελάχιστοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ