ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένη τουρίστρια επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικό

Μεθυσμένη τουρίστρια επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικό
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίθεση από τουρίστρια δέχθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο από την οδό Ορφανίδου της Ρόδου, καθώς είχε πέσει λιπόθυμη από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Οι διασώστες, ένας άντρας και μια γυναίκα, κατέφθασαν στο σημείο και προσπάθησαν να την πλησιάσουν ώστε να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και έπειτα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όμως έπεσαν θύματα… ξυλοδαρμού.

Πρώτος την πλησίασε ο άνδρας του ΕΚΑΒ και η μέχρι πρότινος λιπόθυμη κοπέλα σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε σε σημείο που ο διασώστης χρειάστηκε λίγα λεπτά για να συνέλθει. Πριν καν καταλάβουν τι συνέβη, η τουρίστρια επιτέθηκε και στη συνάδελφό του.

Η αγριεμένη τουρίστρια επιτέθηκε και σε αστυνομικό που κλήθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνώριζε πολεμικές τέχνες γι’ αυτό και κατάφερε να κάνει αστραπιαίες και στοχευμένες κινήσεις και να επιβληθεί σε δύο άτομα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που διασώστες ΕΚΑΒ πέφτουν θύματα επίθεσης, όμως το συμβάν της οδού Ορφανίδου φαίνεται να ξέφυγε από κάθε όριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ