ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας σε συμπλοκή αλλοδαπών με μέλη κυκλώματος πλαστών εγγράφων

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας σε συμπλοκή αλλοδαπών με μέλη κυκλώματος πλαστών εγγράφων
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δυο κάλυκες από 45αρι και δυο πλαστές ταυτότητες με ελληνικά ονόματα άφησαν πίσω τους οι κακοποιοί που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, έξω ακριβώς από ένα κτίριο, το οποίο είναι υπό κατάληψη από αλλοδαπούς.

Οι σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές ημέρες και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο στο οποίο οι οπλοφόροι δεν δίστασαν να βγάλουν όπλο και να πυροβολήσουν.

Όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι δυο αλλοδαποί, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, είχαν ραντεβού στο σημείο αυτό με πλαστογράφους, για να αγοράσουν ψεύτικες ταυτότητες που θα τους διευκόλυναν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Όμως διαφώνησαν με τους κακοποιούς, πιθανόν για τα χρήματα και έτσι ήρθαν στα χέρια.

Στη θέα της συμπλοκής, περίπου 15 αλλοδαποί από το κτίριο που βρίσκεται σε κατάληψη, κινήθηκαν απειλητικά προς τους δυο κακοποιούς με αποτέλεσμα εκείνοι να πυροβολήσουν δυο φορές. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές σε ένα αυτοκίνητο ενώ από τη συμπλοκή, φαίνεται να τραυματίστηκαν και τρεις αλλοδαποί οι οποίοι όμως δεν ήθελαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Περιπολικά της άμεσης δράσης που έφτασαν στο σημείο, έπειτα από τηλεφωνήματα κατοίκων για πυροβολισμούς, εντόπισαν τους κάλυκες από το όπλο 45 χιλιοστών ενώ βρήκαν και τα δυο πλαστά δελτία ταυτότητας.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στη περιοχή, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ