ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο: Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού

Δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο: Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Αρκετές φορές θα πρέπει να κληθεί και να δώσει καταθέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε μέσα στο νεκροταφείο πριν από μερικές ημέρες. 

Τώρα αρχίζει η έρευνα για τα όσα είπε ο πατέρας στην πρώτη του κατάθεση και κάθε φορά που θα χρειάζονται διευκρινίσεις οι αρχές θα τον καλούν για να τις δώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση δεν έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες από όσα γνώριζαν οι αστυνομικοί, όμως ένα συμπέρασμα έβγαινε: οι πολύ κακές του σχέσεις με την οικογένειά του. Χαρακτηριστικά ανέφερε "...Δεν είχα καλές σχέσεις ούτε με την πρώην σύζυγό μου, ούτε και με τα παιδιά μου. Την κόρη μου είχα να τη δω περίπου επτά χρόνια. Ήταν συχνοί οι καυγάδες και έφυγα από το σπίτι γιατί έμπλεξα επαγγελματικά. Για τη δολοφονία της κόρης μου το άκουσα την άλλη μέρα το πρωί και έτρεξα στο νεκροταφείο".

Ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας ανέφερε επίσης πρόσωπα με τα οποία είχε διαφορές, τα οποία είναι από το οικογενειακό, αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ περιέγραψε και το πώς βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο. "Ήμουν με το ταξί και η ώρα ήταν περίπου έξι και μισή με επτά το απόγευμα όταν περνούσα έξω από το νεκροταφείο και θυμάμαι ότι ο συρμός είχε σταματήσει. Λίγο πιο κάτω μου έκανε νόημα ένας άνδρας στο δρόμο και σταμάτησα για να τον πάρω. Μπήκε στην μπροστινή θέση του ταξί και κάθισε, φοβάμαι μήπως έχει σχέση με τη δολοφονία του παιδιού".

Πάντως οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει με τι ακριβώς έχουν να κάνουν και υποστηρίζουν ότι το σίγουρο στη δολοφονία της 32χρονης είναι ότι ο δράστης φεύγοντας πήρε την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο. Αν όμως οι υποψίες από το σενάριο της ληστείας φύγουν, τότε όλοι είναι στο κάδρο και για όλους θα ερευνηθούν στοιχεία.

Χαρακτηρίστηκα υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη έλεγε στο CNN Greece: ".. Πράγματι η στάση του συγκεκριμένου ατόμου δείχνει παράξενη, όμως πρέπει να γίνει μεγάλη έρευνα για να δούμε αν αυτή η παράξενη συμπεριφορά έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του και τις τεταμένες σχέσεις με την οικογένειά του ή όχι.."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ