ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις-Το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις-Το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή
EUROKINISSI/Λυδία Σιώρη

Αύριο Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν 15 μέρες, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας προτείνει στα μέλη του να ανοίξουν τα καταστήματά τους εκείνη την μέρα από τις 11:00 το πρωί έως τις 18.00

4122587

Πηγή:EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, «εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές».

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πηγή:EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Θεσσαλονίκη

Προαιρετική και όχι υποχρεωτική είναι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του νομού Θεσσαλονίκης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη όπως γνωστοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος και για τα εμπορικά καταστήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει για δέκα ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τονίζεται ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που θα λειτουργήσουν την επιχείρησή τους στις 5/11 είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ