ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αττική: Ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα, 17 τα θύματα της τραγωδίας

Δυτική Αττική: Ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα, 17 τα θύματα της τραγωδίας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στην περιοχή της Μάνδρας, αρκετά 24ωρα μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε περιοχή πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τις λάσπες.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων αγνοουμένων.

Αυτοψίες από τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αυτοψίες τεχνικών κλιμακίωντου υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια 120 μηχανικών πραγματοποίησαν την Παρασκευή 268 αυτοψίες στο δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και στη Δ.Ε. της Νέας Περάμου.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε πως στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 188 αυτοψίες συνολικά, εκ των οποίων 130 αφορούσαν κατοικίες, 35 επαγγελματικούς χώρους και 15 αποθήκες – υπόγεια. Τα 186 από τα κτίρια που ελέχθησαν έχουν πληγεί, χρήζουν αποζημίωσης, όπως διαπιστώθηκε.

Συνολικά 80 αυτοψίες διενεργήθησαν στον δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, εκ των οποίων 39 αφορούσαν κατοικίες, 27 επαγγελματικούς χώρους και 8 αποθήκες – υπόγεια, και διαπιστώθηκε πως τα 74 από τα κτίρια που ελέγχθησαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ