ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 64χρονης

Λακωνία: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 64χρονης
EUROKINISSI/Φωτογραφία αρχείου

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία μιας 64χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, το Σάββατο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Δράστες της φρικτής δολοφονίας είναι σύμφωνα με την αστυνομία δύο αλλοδαποί, ένας 25χρονος Μολδαβός κι ένας 27χρονος Μαροκινός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Όπως προκύπτει από τα ερευνητικά δεδομένα, οι δύο αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι της 64χρονης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτή και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή (όπως ρουχισμός, σπασμένη λαβή μαχαιριού, κομμάτι ξύλου μήκους -77- εκατοστών κ.α.), τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ