Ληστείες σε σπίτια και καταστήματα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 17ης Νοεμβρίου
Πηγή: EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Περιστατικά ληστειών σε σπίτια και καταστήματα έχουν καταγράψει οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ομάδα αντιεξουσιαστών όσο ήταν σε εξέλιξη οι οδομαχίες και τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις, έσπασαν πόρτες διαμερισμάτων και άρπαξαν χρήματα ενώ σ’ ένα κατάστημα πήραν ηλεκτρονικές συσκευές.

Η ένοικος ενός διαμερίσματος στην οδό Στουρνάρη κατήγγειλε στις αρχές ότι μια ομάδα 10 ατόμων παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματός της και αφού μπήκαν στο σπίτι της, άρπαξαν περίπου 100 ευρώ και γάντια, ενώ αμέσως μετά προσπάθησαν να βρουν διέξοδο στην ταράτσα καθώς οι αστυνομικοί στους δρόμους των Εξαρχείων είχαν αρχίσει τις συλλήψεις.

Επίσης σε ένα κατάστημα στην οδό Μεταξά έσπασαν την τζαμαρία και πήραν την τηλεόραση ενώ οι αντιεξουσιαστές χτύπησαν στην οδό Ασκληπιού σε δυο περιπτώσεις. Η μια ήταν όταν έσπασαν την πόρτα ενός ακατοίκητος ισογείου διαμερίσματος που όμως δεν βρήκαν τίποτα για να αρπάξουν, καθώς όπως φαίνεται δεν γνώριζαν ότι δεν κατοικείται, ενώ στη δεύτερη περίπτωση επίσης στην οδό Ασκληπιού οι ένοικοι της πολυκατοικίας βρήκαν σημάδια παραβίασης στην κεντρική πόρτα του κτιρίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται τα άτομα να ήθελαν να μπουν στην πολυκατοικία για να ανέβουν στην ταράτσα και να αποφύγουν τις συλλήψεις από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.


Διαβάστε επίσης

Ζάεφ για «υποκίνηση επεισοδίων»: Δεν χρειάζεται να σταλούν έγγραφα στην Ελλάδα

Γαλλία: Δύο νεκροί και εκτεταμένα επεισόδια στο περιθώριο των εορτασμών για το Μουντιάλ

Επεισόδια στην περιοχή του ΧΥΤΑ στην Λευκίμμη Κέρκυρας

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι πριν την έναρξη του τελικού