ΕΛΛΑΔΑ

Τα σημειώματα του πατροκτόνου της Νέας Σμύρνης

Τα σημειώματα του πατροκτόνου της Νέας Σμύρνης

Ο 40χρονος από τη Νέα Σμύρνηπου σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε, είχε προσχεδιάσει καλά το έγκλημά του και, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να στερήσει από τα μόλις οκτώ ετών δίδυμα παιδιά του την ευκαιρία να σωθούν.

Όπως αποδεικνύεται, ο δράστης είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος για να μην μπορέσουν τα παιδιά του να διαφύγουν και να σωθούν από τις φλόγες. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τα κλειδιά του σπιτιού αλλά δεν κατάφεραν να τα εντοπίσουν πουθενά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μόλις οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα στο σπίτι βρήκαν τα παιδάκια ακριβώς πίσω από την εξώπορτα και προσπάθησαν να τα βγάλουν στο διάδρομο της πολυκατοικίας για να τα σώσουν. Δυστυχώς, όμως, ήταν πλέον αργά.

Τα σημειώματα που άφησε ο πατροκτόνος πριν βάλει φωτιά στο σπίτι, και φαίνονται στις φωτογραφίες του CNN Greece, αποδεικνύουν ότι το έγκλημά του ήταν προμελετημένο.

Ερωτήματα, όμως, δημιουργεί το γεγονός ότι γιατρός που τον είχε εξετάσει πριν από λίγο καιρό στο στρατιωτικό νοσοκομείο είχε διαγνώσει απλώς μια κρίση άγχους.

Τα σημειώματα:

2
3
simioma 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ