ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» σε νέα νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

«Όχι» σε νέα νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο
(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/φωτογραφία αρχείου)

Αρνητικός ήταν ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου στο αίτημα για τη διενέργεια νέας νεκροψίας στο πτώμα του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε περιοχή της Καλύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή οφείλεται σε δυστύχημα, εκδοχή την οποία δεν αποδέχονται οι γονείς του, για αυτό και ζήτησαν νέα νεκροτομή.

Μάλιστα υπέβαλαν και μήνυση κατά αγνώστων, ώστε η υπόθεση του νεαρού να μην μπει στο αρχείο ως δυστύχημα, ενώ θα προσκομίσουν και οι ίδιοι νέα στοιχεία στις αστυνομικές Αρχές.

Ωστόσο, το αίτημά τους δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση, καθώς πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου απεφάνθη να μην επαναληφθεί η νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τη μητέρα του, που υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στο νησί. Έφυγε για βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Βρέθηκε νεκρός έπειτα από έξι ημέρες εντατικών ερευνών, κοντά σε έναν γνωστό αναρριχητικό βράχο της Καλύμνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ