ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον «Γολγοθά» των οδηγών στην Αθηνών-Λαμίας

Εισαγγελική παρέμβαση για τον «Γολγοθά» των οδηγών στην Αθηνών-Λαμίας
(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/φωτογραφία αρχείου)

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Λαμίας προκάλεσε η πρωτοφανής ταλαιπωρία που βίωσαν το απόγευμα της Παρασκευής οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, λόγω της χιονόπτωσης.

Ο εισαγγελέας ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου και από τον υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος

O Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για διαπιστωθεί πώς και γιατί έγινε αυτός ο χαμός και να αποδοθούν ευθύνες.

Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Εισαγγελία ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, καθώς επίσης και από τον επικεφαλής - υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος.

Οι ουρές στην εθνική οδό μέσα στα χιόνια το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) έφτασαν τα 15 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί με τις οικογένειές τους για ώρες προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς για ακόμη μια φορά με 5 εκατοστά χιόνι παρέλυσε το εθνικός μας δίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ