ΕΛΛΑΔΑ

Νέες λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη

Νέες λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα πληροφορίες για την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Μάνη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έρχονται στο φως. Ο 34χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατριό του είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, βγει πριν από λίγο διάστημα από μία ψυχιατρική κλινική.  

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο και το θύμα είναι ένας 56χρονος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, ο δράστης είχε βγει από ψυχιατρική κλινική, όπου νοσηλευόταν, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρει το messinialive.gr, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες, ο πατριός και η μητέρα του 34χρονου έψηναν για να γιορτάσουν την έλευση του 2018. Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι είχαν καλέσει και τον γιο τους.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος είχε μαζί του ένα μείγμα βενζίνης και πετρελαίου. Στη συνέχεια περιέλουσε τον πατριό του και τη μητέρα του με το μείγμα. Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι, όπου και κλειδώθηκε. Ο πατριός του, όμως, δεν πρόλαβε να μετακινηθεί και κάηκε ζωντανός.

Σε κατάσταση αμόκ ο 34χρονος, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο άνδρας κατευθύνθηκε στο σπίτι ενός συγχωριανού του, με τον οποίο είχαν προστριβές και άναψε φωτιά στο πατάκι της πόρτας του, αφήνοντας το μπιτόνι στο σημείο.

Ο συγχωριανός του βγήκε από το σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως, κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με τη βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ