Ανατροπή στη ληστεία «μαμούθ» στο Βόλο
Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μυστήριο παραμένει η «χρυσή ληστεία» στο Βόλο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το ποιοι ήταν οι δράστες, αλλά και κυρίως την πραγματική λεία τους.

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Δεληγιώργης, αδελφός του Γιώργου Δεληγιώργη, που σύμφωνα με καταγγελία του στην αστυνομία αφαιρέθηκαν από το σπίτι του 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 900 χρυσές λίρες, δήλωσε στο TRT ότι από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν 50.000 ευρώ.

 Όπως είπε ο ίδιος, αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο 92χρονος αδελφός του, αφετέρου ο ίδιος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, επέμενε πως δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες.

Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία… Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.

Πάντως, ανασκευή της αρχικής κατάθεσης για την κλοπή του εκατομμυρίου και των λιρών στην αστυνομία από τον παθόντα Γ. Δεληγιώργη, δεν έχει γίνει.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως οι Αρχές ζήτησαν την άρση του τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για κάποιο «σπασμένο ομόλογο της οικογενείας», ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.


Διαβάστε επίσης

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος - Ένας τραυματίας

Νέος τρόπος ληστείας: «Φάντασμα» έκλεψε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (video)

60 χρόνια Τόλης: Βοσκόπουλος εκ βαθέων λίγο πριν τη βραδιά στο Ηρώδειο

FBI: αναζητεί 7.000 ταραντούλες, σαύρες & έντομα αξίας $40.000 που εκλάπησαν από μουσείο