ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στο Αιγίνιο

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στο Αιγίνιο
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την εξιχνίαση ληστείας που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο Αιγίνιο Πιερίας, με θύμα ταχυδρομικό υπάλληλο, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Όπως ανακοινώθηκε, οι φερόμενοι ως ληστές, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το θύμα τους, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα, και με τη χρήση σωματικής βίας, του απέσπασαν 8.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας το κλεμμένο -όπως αποδείχθηκε- δίκυκλο σε αγροτική περιοχή, όπου τους ανέμεναν δύο συνεργοί τους με αυτοκίνητο.

Όπως διαπιστώθηκε, το συγκεκριμένο όχημα ανήκε σε γυναίκα, 31 ετών, η οποία ψευδώς κατέθεσε ότι το είχε πουλήσει σε προγενέστερο διάστημα, αλλά τελικώς εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τους δυο κατηγορούμενους ως δράστες, η δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα των δύο συνεργών τους, αλλά και τη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για Ρομά, ηλικίας 27 έως 32 ετών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ