ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη διπλή δολοφονία στο Περιστέρι-Για μόλις 300 ευρώ εκτέλεσαν το ζευγάρι

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη διπλή δολοφονία στο Περιστέρι-Για μόλις 300 ευρώ εκτέλεσαν το ζευγάρι
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

«Ο M....μου έδωσε 300 ευρώ και μου είπε τα υπόλοιπα θα τα πάρω σε δυο με τρεις μέρες.. Εκτός από τα 300 ευρώ μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει άλλα λεφτά....».

Η υπόθεση της διπλής δολοφονίας με συμβόλαιο θανάτου του ζευγαριού στο Περιστέρι μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, είχε προκαλέσει σοκ. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το CNN Greece οι πληρωμένοι δολοφόνοι έφτασαν στο σημείο να σκοτώσουν δυο ανθρώπους για μόλις 300 ευρώ, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν πει ότι το συμβόλαιο θανάτου ήταν για 30.000 ευρώ.

Την ανατριχιαστική αποκάλυψη που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, έδωσε ο ίδιος ο εκτελεστής με την κατάθεσή του που ομολογεί ότι για μόλις 300 ευρώ σκότωσε τον άνδρα και τη γυναίκα.

Το CNN Greece παρουσιάζει την κατάθεση του.

«Κάποια στιγμή ο Μ......και ο L.....άρχισαν να μου λένε για μια " δουλειά" που ήθελαν να κάνω και για την οποία θα με πλήρωναν. Αυτό που ήθελαν, ήταν να πάω σε ένα σπίτι στο Περιστέρι κοντά στο μετρό, που έμενε μια οικογένεια με τα παιδιά τους και να σκοτώσω τους γονείς. Ο λόγος που ο M.....και ο L....ήθελαν να σκοτώσω το "Θανάση" και τη γυναίκα του ήταν επειδή ο L....και κάποιοι άλλοι που δεν τους ξέρω, του χρωστάγανε κάποια λεφτά. Επίσης ο M....και ο L...ήθελαν να φάνε ένα οικόπεδο που είχε γράψει ένας παππούς στον Θανάση.

Με πήγαν και μου έδειξαν το σπίτι της οικογένειας που θα έμπαινα και μάλιστα μου έκαναν και σχεδιάγραμμα για το πού ακριβώς βρισκόταν το διαμέρισμα και πώς θα έμπαινα μέσα. Μου έδωσαν και το όπλο που θα τους πυροβολούσα. Ήταν ένα μαύρο zastava magnum. Μου είπαν ότι το σπίτι θα είχε μέσα 40.000 με 50.000 ευρώ και αφού τους σκότωνα θα έπαιρνα και τα λεφτά. Στο σπίτι θα έμπαινα με αντικλείδια που μου είχαν δώσει αυτοί. Τα αντικλείδια αυτά τα είχαν βγάλει γιατί μια φορά ο Θανάσης τους είχε δώσει το φορτηγάκι του και στα κλειδιά από το φορτηγάκι του, είχε και τα κλειδιά του σπιτιού. Έτσι τα πήραν αυτοί και έβγαλαν αντικλείδια. Επειδή όμως δεν μπορούσα να μπω μόνος μου στο σπίτι είπαν στο " Μάνο" να έρθει μαζί.

Για να μας πάει στο σπίτι βρήκα ένα παιδί που τον είχα γνωρίσει πριν 5 - 6 μήνες. Το παιδί αυτό λέγετε Μάριο και είναι ταξιτζής. Τον είχα γνωρίσει μέσω μια φασαρίας που είχαμε, γιατί νόμιζε ότι την πέφτω στη γκόμενά του. Τελικά βρεθήκαμε, έληξε η παρεξήγηση και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Είπα στο Μάριο ότι θέλω να με πάει στο Περιστέρι με το ταξί για να κάνω μια ληστεία σε ένα σπίτι. Για τη μεταφορά αυτή του είχα πει θα του έδινα 2.000 με 3.000 ευρώ. Για να μπούμε στο σπίτι βρήκαν ένα ακόμη παιδί τον Κ.Χ τον οποίο γνώριζα από το γυμνάσιο Αμπελοκήπων πριν 2 με 3 χρόνια. Είμασταν παρέα και καπνίζαμε κανένα τσιγάρο χασίς. Πρότεινα λοιπόν στον Κ. να έρθει μαζί μου στο σπίτι λέγοντάς του ότι θα κάνουμε ληστεία.

Ο M... και ο L...μου είπαν όταν θα ξεκινήσουμε για τη "δουλειά" και μέχρι να φύγουμε από το Περιστέρι να είχαμε κλειστά τα κινητά μας για να μην μπορεί να τα εντοπίσει η αστυνομία.

Ξέχασα να σας πω, ότι όταν μπήκαμε στην πολυκατοικία και εγώ και ο K φορέσαμε γάντια και κουκούλες από αυτές που καλύπτουν το πρόσωπο και φαίνονται μόνο τα μάτια. Αφού βρήκαμε το διαμέρισμα με τα κλειδιά ανοίξαμε τη πόρτα και μπήκαμε μέσα. Εγώ κρατούσα το όπλο που μου είχαν δώσει και ο Κ. ένα μαχαίρι. Πήγαμε κατευθείαν στη κρεβατοκάμαρα χωρίς να μπούμε σε άλλα δωμάτια γιατί όπως σας είπα ο M...και ο L.…..μου είχαν δώσει σχεδιάγραμμα του διαμερίσματος.

Με το που μπήκα στην κρεβατοκάμαρα είδα το Θανάση και τη γυναίκα του, που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Με το μου μπήκαμε σηκώθηκαν και οι δυο και κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην άκρη του κρεβατιού. Είπα στα αλβανικά " τα λεφτά", μου είπαν ότι δεν είχαν λεφτά και να μην τους πειράξω γιατί ήμασταν πατριώτες. Ο Κ. έψαχνε τα λεφτά σε κάτι συρτάρια και σε κάτι ντουλάπες. Από τις φωνές ξύπνησε ο γιος που ήξερα ότι είναι καθυστερημένος και ήρθε μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Με το που μπήκε μέσα ο Κυριάκος τον χτύπησε με το μαχαίρι κάπου στο πρόσωπο. Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και τότε ο πατέρας βρήκε ευκαιρία να μου ορμήξει. Πήγε να μου πιάσει το χέρι που κρατούσα το όπλο όμως εγώ τον έσπρωξα και τον πυροβόλησα μια φορά στο κούτελο. Αμέσως μετά πυροβόλησα μια φορά στο κούτελο και τη γυναίκα γιατί και αυτή προσπάθησε να μου ορμήξει. Θυμάμαι ακόμη και σήμερα τη γυναίκα να μου λέει στα αλβανικά "άφησέ με να ζήσω για το παιδί". Αφού τους πυροβόλησα σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Περιστέρι: «Μαμά, μαμά, αστυνομικοί» λέει ο 28χρονος

Ο M....μου έδωσε 300 ευρώ και μου είπε τα υπόλοιπα θα τα πάρω σε δυο με τρεις μέρες.. Εκτός από τα 300 ευρώ μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει άλλα λεφτά. Για τα λεφτά που μου χρωστούσαν μιλούσαμε με το L.....στο Facebook. Σε αυτή τη συνομιλία που την κάναμε στα αλβανικά, εγώ ανάμεσα σε πολλά άλλα που λέω στο L.... ,του ζητάω τα λεφτά που μου είχαν τάξει για τη δουλειά στο Περιστέρι. Ο L....μου απάντησε "όσο είμαι ζωντανός από εμένα λεφτά δεν πρόκειται να πάρεις". Όλη η συνομιλία είναι στο προφίλ μου στο Facebook…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ