ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Παρασκευής η πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στη διάταξη για τις απεργίες που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε από την Ομόνοια και νωρίς το μεσημέρι έφθασε έξω από τη Βουλή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι του κέντρου να είναι απροσπέλαστοι για τα αυτοκίνητα.

Παρών στην κινητοποίηση και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Και η τροπολογία, ο νόμος, για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη από την λαϊκή συμμαχία».

«Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε κάθε μέρα δυναμικά, αγωνιστικά, ταξικά γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ο λαός μας» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ