Νομική εκπροσώπηση εξασφάλισε το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης
Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νομική εκπροσώπηση εξασφάλισε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης.

Διαβάστε επίσης

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, Σάκης Κεχαγιόγλου, συγκεντρώθηκε και εστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από το δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ που θα αναλάβει την υπεράσπιση του 19χρονου μοντέλου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως το ποσό συγκεντρώθηκε από δωρεές πολιτών και ότι το έμβασμα που εστάλη ανέρχεται σε 8.622 ευρώ και αφορά σε προκαταβολή και όχι στο συνολικό κόστος των δικαστικών εξόδων.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ). Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».


Διαβάστε επίσης

Η ιστορία της Κρίσταλ Τσαμπ: Τα ναρκωτικά, η υιοθεσία της κόρης της και η αποτοξίνωση

Εξάρθρωση μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών από το Λιμενικό

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια: 16 προσαγωγές για υποθέσεις ναρκωτικών

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι