ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Στεφανάκου: Δεν αποκλείουν νέο κύκλο αίματος οι Αρχές

Δολοφονία Στεφανάκου: Δεν αποκλείουν νέο κύκλο αίματος οι Αρχές
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Δεν αποκλείουν οι Αρχές νέο κύκλο αίματος και δολοφονίες-αντίποινα, από άτομα της νύχτας που θα ψάξουν να βρουν νωρίτερα τον εντολέα για την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση της δολοφονίας του Στεφανάκου χτύπησε γενικό συναγερμό στη νύχτα και δεκάδες άτομα που έχουν εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιαστών πήγαν στη λεωφόρο Αθηνών έξω από το ζαχαροπλαστείο του Στεφανάκου όπου δολοφονήθηκε.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη έλεγε στο CNN Greece: «... τα στόματα των ανθρώπων της νύχτας θα παραμείνουν ερμητικά κλειστά για την αστυνομία. Όμως είναι βέβαιο, ότι η ομάδα του Στεφανάκου έχει αρχίσει ήδη το κυνηγητό και την αναζήτηση του ατόμου που έδωσε την εντολή για το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η δολοφονία του Στεφανάκου ....»

Όσο για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία υποστήριξε στο CNN Greece: «...μην στέκεστε στο αυτονόητο και σε παλιούς εχθρούς του Στεφανάκου. Τα μέτωπα που είχε ανοίξει ήταν πάρα πολλά και κανένας δεν αποκλείει να ήταν θύμα ακόμα και νέας συμμορίας στη νύχτα. Εδώ και καιρό έχουμε άλλωστε πληροφορίες ότι ίσως η "πίτα" να ξανάμοιράζεται και κάποιοι να θέλουν να δείξουν πυγμή και δύναμη....".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ